Elmas Daru Kft.

Mindent egy kézből!

A német cégóriás, a DEMAG darui, emelői évtizedek óta szolgálják ki a legnagyobb ipari vállalatokat a világ minden pontján. Kínálatából bármely terület igényeit képes kielégíteni a tömeggyártásban készült emelőkön át az egyedi megoldásokig. Folyamatos fejlődés, innováció jellemzi a tervezés és gyártás folyamatát egyaránt, szem előtt tartva továbbra is a márkára jellemző megbízhatóságot, kiemelkedő minőséget.

Világszerte megtalálható DEMAG képviseleti feladatokat hazánkban 2011 óta kizárólagosan cégünk, az Elmas Daru Kft. jogosult ellátni. Fő tevékenységünk emelőberendezések gyártása, értékesítése, telepítése, üzembehelyezése, karbantartása és időszakos vizsgálata, továbbá anyagmozgatással kapcsolatos szaktanácsadás nyújtása. Szolgáltató tevékenységünk színvonalának növelése és a környezetünk védelme érdekében MSZ EN ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási és MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti környezetirányítási rendszert működtetünk. Kiemelt figyelmet fordítunk az egészségvédelemre, a biztonságos munkavégzés körülményeinek megteremtésére és munkavédelmi szabályok betartására, ezért    MSZ ISO 45001:2018 szabvány szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerrel rendelkezünk. Szolgáltatásainkat minden olyan vállalatnak ajánljuk, akiknek magas minőségű esetenként különleges követelményeknek megfelelő emelőberendezésre van szükségük. Abban minden partnerünk biztos lehet, hogy mindegyik minőségi DEMAG emelőgép a legszigorúbb ellenőrzés alatt készül és a teljesítményük a legmodernebb vizsgálatoknak is megfelel. A DEMAG termékeket a könnyű használhatóság, a megbízhatóság és a hosszú élettartam jellemzi.

Image

1990-ben alakult anya vállalatunk az S.C. Elmas S.R.L., így több mint 25 éve foglalkozik emelő és anyagmozgató gépekkel, az ügyfelek legextrémebb megoldásait is megvalósítják legyen szó bármilyen összetett feladatról. Az évek alatt egy zárt részvénytársasággá nőtte ki magát és Románia határain kívül is alapított leányvállalatokat. Így jött létre az Elmas Daru Kft. 2011-ben Szegeden a Budapesti út 8 szám alatt. Bátran kijelenthetjük, hogy cégünk, ötvözve a DEMAG több évszázados, illetve anyavállalatunk 25 éves szakmai tapasztalatát a német precizitással, megbízhatósággal, valamint a hazai szellemi tőkével, képes kielégíteni a jelenlegi, továbbá jövőbeni partnereink igényeinek széles skáláját.